Beoordelingen van Ay Caramba Uden

Recente recensies

5.0
P.de Jongh
19 november 2021

Het eten was lekker maar niet warm, en dat gezien de afstand van 2 km!

Ronald
16 november 2021

Compliment; attente boodschap op de bestelling. Dit wordt gewaardeerd!

Rianne
12 november 2021

Altijd top, ook vandaag weer. Heerlijke smaken.

De ridder
10 november 2021
Linde
7 november 2021

Eten was zoals altijd erg lekker, maar m.n. de friet was niet meer helemaal warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Mengers
6 november 2021

Keurig op tijd bezorgd, lekker gegeten. Het was warm en meer dan voldoende.

Kay Bedeschi
1 november 2021

beste eten in brabant alleen best duur verder jammer dat het af en toe wel langer dan een uur kan duren

Roy
29 oktober 2021

Mega lekker eten, en exact wat je wenst als je aan streetfood denkt. Grote keuze uit assortiment en ook op grotere afstand nog warm bezorgd. Wij zijn fan!

John
28 oktober 2021

Heerlijk gegeten!

Deborah
11 oktober 2021

Lekker, goed warm.netjes en optijd bezorgd.

Jos
7 oktober 2021
Amber
7 oktober 2021
Bülent
3 oktober 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RK
25 september 2021

Ay Caramba! :)

Fransen
24 september 2021

Er zijn dingetjes vergeten, maar door een belletje hebben wij het toch nog ontvangen + een toetje. Lekker! Bedankt ervoor.

Lara
9 september 2021

Niks op aan te merken, heerlijk gegeten!

Daan
4 september 2021
Tygo Westen
29 augustus 2021
Bjorn
24 augustus 2021
Maddie
21 augustus 2021

Alles was naar wens! De bacon burger en de side dishes waren zoooo goed 😍

SDO
19 augustus 2021
Leonie
18 augustus 2021

Voor de eerste keer besteld, was snel klaar. Grote porties en erg lekker !!!

Meike
16 augustus 2021

Op maandag twee hamburgers en een kinder box besteld en dat werd iets langer dan een half uur later bezorgd. Alles was goed warm en écht heel lekker! Nu was de hamburger actie op maandag (zijn ze in de aanbieding) én omdat we via hun eigen site bestelden (met dit orderbedrag), kregen we er ook een gratis frisdrank naar keuze bij. Super service! Wij gaan hier vaker bestellen.

Twan van der Loop
5 augustus 2021

Gewoon elke keer heerlijk genieten!

Demi
1 augustus 2021

Erg lekker en iets eerder dan bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linde
31 juli 2021

Prima gegeten! Vlotte bezorging

Bas
12 juli 2021
HB
11 juli 2021

al vaker besteld bij Ay Caramba maar deze keer viel het helaas erg tegen. De kwaliteit was niet wat we daar gewend zijn. De burrito's zaten merendeels vol met rijst. Jammer. Echt jammer.

Eva
10 juli 2021

Jullie doen het geweldig! Vanuit Ravenstein het op komen halen en het was heerlijk! Top plek, top team! Groet eva

Nadi
9 juli 2021
Van Beek
4 juli 2021

Weer heerlijk gegeten! En fijn opgelost met 2 verrassingen in de kids box omdat het de vorige keer vergeten was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
30 juni 2021

Ontzettend lekkere producten. Wij bestellen hier regelmatig en vinden het een echte aanwinst voor Uden!

kees van beek
28 juni 2021

We werden verrast door een te vroege bezorging, niet iedereen was thuis om te eten. De producten waren warm, was op het randje, mag zeker warmer. ook 3 x topping extra kaas besteld. Maar dit was zeker niet terug te vinden. In burrito was een klein beetje kaas te vinden, maar zeker geen extra kaas, wel voor betaald.

Remco
28 juni 2021

Borito was goed te eten, echter de hotdog is het geld niet waard. Het is beter beschreven dan dat het smaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Udenaar
28 juni 2021

Slappe en natte nacho’s, ik heb ze gelijk weggegooid ☹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emiel
27 juni 2021
Bart
25 juni 2021

Burritos waren lekker en op tijd geleverd. De extra portie frites was teleurstellend; koud.

Van Beek
25 juni 2021

Zoals altijd heerlijk! Alleen jammer dat jullie de verrassing in de kindermenu waren vergeten.... Eet iets minder lekker met een n teleurgesteld en huilend jongetje naast ons..

Berry van Aarle
22 juni 2021

Lekker gegeten

Hogemann
21 juni 2021

Hadden een burrito besteld zonder kaas, zat echter toch kaas in, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tieske
21 juni 2021
Martien
18 juni 2021
Olaf
11 juni 2021

Veel sneller geleverd dan aangegeven, goed verpakt en dus ook warm en erg lekker!

Monique
10 juni 2021

we hebben nog niet vaak latijns americaans gegeten, vonden het erg lekker

Chantal
8 juni 2021

Veel en heerlijk!

Vincent
7 juni 2021

Super lekker. Had de xxl wrap, met extreem pittige saus, groter en pittiger verwacht maar het smaakte er niet minder om. Ga zeker nog eens vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
6 juni 2021

Super lekker gegeten, bestelling op de afgesproken tijd klaar. Helemaal blij☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
1 juni 2021

De burritos zijn er altijd heerlijk en komen ook goed en warm aan bij thuisbezorgen. Helaas is de friet iedere keer weer slof en koud. Daar kunnen jullie nog op verbeteren. Bezorging is netjes en je wordt altijd op de hoogte gesteld wanneer de bezorging verlaat is. Uitstekende service!

Floris
29 mei 2021

Eerste keer besteld hier, erg lekker! Keep it up!

Nina
26 mei 2021

Ruime porties, erg lekker, vers. Een keer wat anders als kebab, pizza of friet. Zeker voor herhaling vatbaar! En precies op afgesproken tijd klaar. Kortom zeer tevreden!

Cathy
23 mei 2021

Voor de eerste keer hier besteld. Eten werd snel en warm geleverd! Superservice. Het eten smaakte heerlijk. Porties ruim en perfect genummerd zodat we wisten wat het precies was. We bestellen hier zeker nog vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

e.d
23 mei 2021

lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Han
22 mei 2021

Kwartiertje te laat, maar heerlijk gegeten. Aanrader!

SDO
21 mei 2021

Heerlijk zoals altijd!! Compleet, netjes op tijd, bestelling klopt altijd. Mijn favoriete bezorgrestaurant!

Patrick van der Spank
20 mei 2021
Briet
20 mei 2021

Het was al weer een tijdje geleden dat we iets van jullie hadden gegeten, de burrito was heerlijk, maar de taco’s vielen dit keer wel tegen, en omdat ik een kleine eter op visite had ik er een kindermenu erbij besteld (omdat ik er maar 1taco bij wilde hebben), maar deze was van een compleet andere smaak en soort (niet lekker) Al met al vond ik de smaak een stuk achteruit gegaan, jammer. Ook jammer dat het me niet lukte om losse taco’s bij te bestellen, zowel voor grote en kleine eters is dat handig.

RK510
18 mei 2021

Beste vondst van al thuisbezorgde eten, Ay Caramba. Lekkere Buritos zo uit de hand eten, luier kan niet. Lekkerder maybe.

R.Lem
16 mei 2021

Snel bezorgd ondanks bestelling voor grote groep. Veel keuze, lekker eten, vriendelijke bezorger en warm eten!

Iga
15 mei 2021

Eten is lekker en de bezorging is snel

Dongen
11 mei 2021
SDO
10 mei 2021

Grote bestelling maar alles compleet en weer super lekker. Ook snel bezorgd ondanks dat het zondag was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
9 mei 2021

Geen home made guacamole ontvangen wel voor betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
2 mei 2021

Was weer heerlijk en was zelfs in veghel nog warm👍👍👍😋

R. Wullems
28 april 2021

De zoveelste bestelling die we gedaan hebben bij Ay Caramba en zoals gewoonlijk weer helemaal top en lekker.

Biggelaar
28 april 2021

Het eten was erg goed en lekker. Beste thuisbezorg ervaring tot nu toe. Alleen de enchilada's waren niet zo lekker, die maakt mijn vrouw 100x beter.

Deborah
27 april 2021

We hadden van alles wat besteld. Het was ruim voldoende. Goed warm. Optijd en netjes geleverd. Wij waren zeer tevreden. Lekker gegeten. Dank jullie wel en zeker tot een volgende keer.

Dennis
26 april 2021

Enorm van genoten! Snel bezorgd op een zeer prettige manier. Voor herhaling vatbaar.

Robin
19 april 2021

Erg lekker eten, heb er van genoten Bezorging krijgt een 2 i.v.m het vergeten van een deel van de bestelling, echter na bellen is het wel nog netjes gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben Janssen
18 april 2021

Wij bestellen regelmatig bij jullie omdat we het eten superlekker vinden. Vandaag en de vorige keer misten we de koriander. Ik kan me voorstellen dat jullie veel reacties hebben gekregen dat de koriander niet lekker is, immers smaakt die voor de helft van de mensen naar zeepsop. Ik hoop dat jullie een keuzemogelijkheid willen creëren om toch koriander te kunnen kiezen. Verder was het wel echt weer superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dp
15 april 2021

3 koude kleine tacos met wat tortilla chips voor meer als 10 euro... kan niet man. De burritos etc zijn wel lekker.

Chris
11 april 2021

Wij twijfelde of de burritos nog warm zouden zijn als ze in veghel aankwamen, maar zelfs dat was geen probleem en ze waren heerlijk👍

Linde
10 april 2021

Eten was heel goed en de bezorging ruim op tijd.

M. Bremmers
10 april 2021

We vonden het eten lekker, goede kwaliteit, beter dan snackkwaliteit. De bezorging was sneller dan verwacht en de bezorger was heel vriendelijk

Wendy
7 april 2021

Eten was heerlijk, precies wat je verwacht. Bezorging was wel een half uur later dan verwacht.

Herriet
6 april 2021

Het eten was lekker en de bezorging was snel

Herriet
6 april 2021

Het eten was lekker en de bezorging was snel

Niels van Lieshout
5 april 2021

Prima maaltijd , zowel mijn moeder als ik hebben er prima van genoten , iets later dan de geplande half zes , maar ze hebben mij geprobeerd te bellen daarover ...

Amanda
5 april 2021

Goed warm lekker niet vet

SDo
4 april 2021

Perfect!

Megan
29 maart 2021

De nacho's met kaassaus waren heerlijk! ook de friet en churros waren van goede kwaliteit. alles was optijd en warm geleverd. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Nettie
28 maart 2021

Lekker en makkelijk

John Maessen
27 maart 2021

Heerlijk, was echt genieten!!!

Han
27 maart 2021

Zeer lekker gegeten, en precies op tijd!

Marcelina
24 maart 2021

Super 👍🏻 Heerlijk gegeten en snelle bezorging .

Dylan
19 maart 2021

Helemaal top, weinig aan toe te voegen! Zeker voor herhaling vatbaar!

SD
18 maart 2021

Altijd heel erg lekker. Fijn dat alle gerechten naar smaak aan te passen zijn. Porties ruim. Bezorging op tijd en warm. Heerlijk!

Noortje Coer
16 maart 2021

Het was heel lekker! Ik had de nachos veggie besteld, er stond helaas niet bij vermeld dat er Jalapeño's bij zaten... ik kan niet goed tegen pittig eten dus dit vond ik erg jammer..

John Maessen
15 maart 2021

Was de eerste keer, alles was goed warm tot heet. Moest geleverd worden in Veghel. Eten smaakte top. Heel smakelijk, zou iedereen aanbevelen hier te bestellen, als je Mexicaans, Zuid-Amerikaans wilt eten.

Zeel
13 maart 2021

Een aanwinst in Uden en omgeving ! Zooooo lekker !

John
12 maart 2021

Het was ontzettend lekker. Quesadillas waren goed gevuld. Eten wat lekker warm. Op tijd bezorgd. Top, ga zo door.👍

Janneke
7 maart 2021
Danni Bekkers
6 maart 2021

Het eten is erg lekker. Bezorging duurde echter erg lang. Om 19:55 besteld, na de spitstijd zou je zeggen. In de mail stond dat het om 20:40 bezorgd zou worden. Vervolgens werd in gebeld dat het erg druk was en het later zou worden. Nou ben ik de moeilijkste niet dus 21:00 was prima. Vervolgens het eten pas om 21:25 gekregen, erg laat als je het mij vraagt. Kortom: eten erg lekker, bezorging duurde veel te lang.

Aniel Bhawanibhiek
5 maart 2021

Goed en lekker eten ook voor de kinderen

Larissa
2 maart 2021

Eten was goed, bezorging uitstekend

Margeer
28 februari 2021
Pim
16 februari 2021

Prima

Maciej
14 februari 2021
Wouter Linders
13 februari 2021

Was weer heerlijk

Angela Van den Elzen
11 februari 2021

Het eten was deze keer allemaal heel erg zout. Jammer

vd Goorberg
7 februari 2021

Bestelling was zo geplaatst en afhalen kon vrijwel direct. We hebben heerlijk gegeten. Kwamen er alleen bij thuiskomst pas achter dat de homemade guacamole niet bij de bestellimg zat. Jammer.

Iris
5 februari 2021

Voor een snelle trek is het een prima diner. Heb je echt honger, is het wellicht niet voldoende. De frietjes waren erg zout. De combinatie van rijst, guacamole en vlees is wel heel lekker.

Rianne
5 februari 2021

Heerlijk gegeten! Ik raad Ay Caramba zeker aan.

Dick
2 februari 2021

Goede service en verse producten!

Gu
2 februari 2021

Erg lekker precies op afgesproken tijd geleverd

M.
1 februari 2021

Voor de tweede keer besteld, deze keer de burgers: erg lekker en royaal belegd. Goede service. Vind alleen de bezorgkosten aan de hoge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
31 januari 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim
27 januari 2021

Zeker prima, maar als ik nachos als bijgerecht bestel ipv friet, verwacht ik niet alleen de chips.

Lisette
23 januari 2021

Lekker eten! Snel bezorgd. Ik zou wel de tip willen geven om de bezorgkosten binnen een straal van x km naar €0 te brengen omdat er nu eigenlijk geen reden is direct via jullie site te bestellen ipv via thuisbezorgd. Er wordt wel een gratis blikje drinken aangeboden bij een bestelling vanaf €10 maar als je met meerder personen bent dan is dat al snel minder. Ik zie dus liever de bezorgkosten verdwijnen bij bezorging in Uden dan een gratis blikje drinken

Ton
23 januari 2021

Frietjes waren helaas erg klef. Rest was prima!

Gijs de Groot
21 januari 2021

Iets minder zout, wat meer guacamole. Voor korte afstanden minder reisvergoeding

Jeanne van Esch
18 januari 2021

Smaakvol gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BK
15 januari 2021

Friet mag iets warmer. Mss verpakken in iets wat beter warm houd. Verder top!

Lisette
11 januari 2021

Eten was lekker, persoonlijk vind ik iets te veel (bbq) saus op de hotdogs Snel bezorgd alleen niet contactloos helaas

Loes
11 januari 2021

Helaas een lage beoordeling. Reden is de verhouding prijs/ kwaliteit. Ook de bezorgkosten van euro 4,00 zijn te hoog, zeker als je voor meer dan euro 25,00 een bestelling hebt geplaatst en dat er transactiekosten in rekening worden gebracht.

Derk
10 januari 2021

Helaas waren de gerechten koud deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renée
3 januari 2020

Helaas wat koud. Desondanks wel lekker.

Remco
2 januari 2020
Kevin
30 december 2020

Kwalitatief goed eten! Vond de dressing op de nachos en de saus op de burgers wat aan de magere kant ( er zat niet veel op) Bezorger was vriendelijk en hield zich netjes aan de COVID maatregelen. Ik word Al om al heerlijk gegten!

Luke van Boxtel
30 december 2020

Goede service lekker eten en lekkere toetjes Zeker vaker bestellen

Sanne
30 december 2020

Lekker eten voor een prima prijs. Vriendelijke bezorging.

Ton
29 december 2020

Wat we kregen was lekker als altijd. Alleen jammer dat deze keer de bestelde en betaalde friet ontbrak

Remco
29 december 2020

Nauwelijks vlees in de burrito, en voor het geld dat je betaald zou de portie wel wat groter mogen

Johann
27 december 2020
Gijs
22 december 2020

Eten was goed en lekker helaas wel al aardig afgekoeld voor het bij ons was zou in het vervolg niet de koude drankjes bij het warme eten stoppen

Kevin Van Lieshout
21 december 2020

We hadden in de opmerking gezet dat we zonder mais wilden. Maar toch zat dit erbij. Verder was het heerlijk en mooi op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dian
20 december 2020

Lekker eten en snelle bezorging!

John
19 december 2020

Het eten was erg lekker en goed warm.

Anke
15 december 2020

Heerlijk gegeten en optijd bezorgd! Bedankt!

Naima
15 december 2020
Pamela
14 december 2020

Lekker warm bezorgd en t was heerlijk!

Peer
14 december 2020

Heel lekker eten! Iedereen vond het top :)

Lesley van Bogen
14 december 2020

Prima, niets op aan te merken. Lekker warm en kwalitatief goed! Plus een zeer snelle bezorging. Eten binnen 20 minuten bezorgd!

Claudia
13 december 2020

Erg lekker! En meer dan genoeg!

William
6 december 2020

Prima eten, best wel wat keuze als het gaat om vegetarisch eten.

Romy Smits
4 december 2020
Sh
3 december 2020

Bestelling 45 minuten vertraagd. Op de verwachte tijd van bezorging werden we gebeld dat onze bestelling vertraagd was.

Marc
26 november 2020

Top ! Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Romy Smits
21 november 2020

Lekker Mexicaans gegeten!

Maria Frolkova
19 november 2020

Fantastic food. My favourite at the moment! Could be my everyday food.

Mendy
15 november 2020
Paulina
15 november 2020

Heerlijk eten :)

----
15 november 2020

Het duurde meer dan een uur voordat de bestelling er was. Dat vonden we best lang

Ymke
15 november 2020

Heerlijk gegeten! Alleen kwam we er thuis achter dat jullie de frietjes vergeten waren...

Peggy
12 november 2020

Lekker, en super goede bezorging toen ik nog wat nabestelde eigelijk te laat zijn ze dit nog komen brengen !

martijn
9 november 2020

was weer lekker!

Vd Biggelaar
9 november 2020

Friet was er niet bij, en de desserts waren de verkeerde smaak. Wat we hadden was wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
8 november 2020

Het eten was niet warm meer helaas. De bezorger kon ons niet vinden en heeft waarschijnlijk te lang gezocht voor hij ons belde. Verder was het eten prima; lekker en genoeg. De bezorging duurde sowieso erg lang; bijna twee uur na de bestelling....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
8 november 2020

Kwartier later dan planning, maar het is was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bongers
8 november 2020

De bestelling was niet compleet dus meteen contact opgenomen en na een half uur werdt de rest geleverd met nieuwe friet en een gratis toetje

Emiel
1 november 2020

Prima maaltijd, goed warm. Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
1 november 2020

Zowel de quesadillas als de hamburger waren heerlijk. Op tijd en warm bezorgd. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tommy
31 oktober 2020

Het was weer heerlijk😋

John
25 oktober 2020

Bezorger was vriendelijk. Eten werd goed warm bezorgd en was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freddie
19 oktober 2020

Was lekker eten,goed warm en vriendelijke berzorger

Linders
19 oktober 2020

Mooi optijd klaar bij afhalen. eten goed warm. Prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

William
18 oktober 2020

Prima veggie burger, erg lekker

Johann
17 oktober 2020

Echt super!!

Alfaro
17 oktober 2020

Heerlijke burgers!

Linders
11 oktober 2020

Prima service afhalen. Waar voor je geld. Aanrader

Joyce
4 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Burritos waren goed gevuld. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave Martens
4 oktober 2020

Keurig op tijd en heerlijk / vers. Top en tot de volgende bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spoon
3 oktober 2020

Nachos waren week en koud, frietjes waren slap en koud. Vaak worden er dingen vergeten. Soms is het super goed maar er is vaak gewoon iets mis.

Roel
1 oktober 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Top!

Ronald
28 september 2020

Teleurgestelden ontvangen menu Niet wat I had verwacht Xxl burrito niet veel groter dan normale Salsa niet kunnen proeven leek er bier in te zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 september 2020

Bestelling arriveerde na 1u40m. Wel een gratis blikje ter compensatie. Eten is lekker op smaak, zou nog beter gesmaakt hebben als het ook warm was geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
26 september 2020

We hebben voor t eerst hier besteld, en het was lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. We hadden een burrito gehakt en een met kip en een quesadillia met gehakt was allemaal heerlijk.

Patrick
25 september 2020

Heerlijk gegeten! We konden in het bestelsysteem niet verschillende toppings aangeven bij individuele producten bij een menu en hebben dit in de omschrijving gedaan. Het klopte precies. aanrader!

Krikke
17 september 2020

Gegrilde kip te zout en het gratis drankje miste, verder wel lekker.

Stephani
16 september 2020

Het eten was lekker maar helaas niet warm, dat is jammer want dan komt het gerecht niet tot zijn recht. En dat terwijl ik echt niet ver van jullie vandaan woon.. Verder viel het ons op dat de burritos heerlijk rijkelijk gevuld zijn 😊 maar helaas was de inhoud niet verdeeld over de burrito en en was deze ook koud. De guacamole zat voor mij op het einde pas en de kaas in het midden.. dus ik was aan het zoeken naar die lekkere smaken. Al met al zag het er netjes en heerlijk uit alleen deze kleine puntjes kunnen voor ons wel echt een verschil maken.

Roel
14 september 2020

Top! Lekker gegeten en vriendelijke bezorger. Aanrader!

Walter
6 september 2020

Lekker eten, warm en snel bezorgd.

Nicky van Waes
3 september 2020

Lekker gegeten. Mooi op tijd. Voor herhaling vatbaar👍🏻

L Thomassen
6 april 2020

Het eten was ijskoud, alsof het vanuit Eindhoven moest komen. De burrito zou fire salsa hebben maar het was enorm smakeloos. De enchiladas waren eveneens smakeloos maar met knoflooksaus nog enigszins te doen. De friet was bovenop knetter zout en onderin zat helemaal niks. Voor mij nooit meer helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.